Tiga ailesi olarak, yılın stresini ve yorgunluğunu atmak için Düzce Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport tesislerinde bir araya geldik.

Tatilimiz, Topuk Yaylası’nın eşsiz doğasında karlar üzerinde mangal partisiyle başladı. Tesisin sunduğu birçok olanak arasından her birimiz kendi ilgi alanımıza göre aktiviteler seçtik: Kimimiz kayak yaptı, kimimiz ormanda doğa yürüyüşüne katıldı, kimimizse otelin havuz ve saunasının keyfini sürdü.

Aktivitelerin ardından gerçekleştirdiğimiz değerlendirme toplantısında 2016 yılının genel değerlendirmesini yaptık ve 2017 için planlarımızı ve güncellemelerimizi paylaştık. Toplantı sonunda, çalışanlarımıza özel sürpriz hediyelerimizle keyifli anlar yaşadık. Günün sonunda, birçok arkadaşımız otelin oyun salonlarında vakit geçirerek ve sohbet ederek geceyi sonlandırdı.

Böylesine özel bir günü bizimle paylaşan tüm Tiga ailesine teşekkür ederiz. Ertesi yıl benzer bir etkinlikte yeniden buluşmayı umut ediyoruz.